Het voelt misschien nog niet zo, maar kerst komt er al weer bijna aan. Dit jaar is ontzettend snel voorbij gegaan, en alle feestdagen zijn alweer rap aan het naderen. En daarbij dus ook het heel veel voorkomende probleem, wat moet ik als cadeautje geven. Het is een vraag waar geen vast antwoord op is, en waar veel mensen ook vaak wakker van liggen. Elk persoon is natuurlijk anders, dus ieder persoon moet je weer wat anders geven. En dat kan soms gewoon ontzettend moeilijk zijn, al helemaal als die persoon ook niet veel hulp geeft. De uitspraak, ‘’ik weet niet wat ik wil, verras me maar’’, wordt door velen gevreesd. Maar er is gelukkig genoeg hulp om inspiratie te vinden, en daar zou ik graag ook aan willen bijdragen!

Mooie kleding

Dit is niet iets waar je iedereen gelukkig mee maakt, maar ik ken genoeg mensen die het toch wel heel leuk zouden vinden. Kleding is vaak iets waar je jezelf niet snel op trakteert, omdat je andere dingen meer nodig hebt. Dus is het extra leuk als je dat een jasje nu kan krijgen. Of voor de man die zich niet goed heeft voorbereid heeft op de winter, heb je leuke heren truien. Het kan ook nog is handig uitkomen voor jezelf. Stel je vindt je nieuwe vriend zijn stijl niet zo leuk, kan je wat kleding geven om hem een zetje in de goede richting te geven. En omdat er zoveel kleding op de markt is, vind je altijd wel wat mooi kan zijn. Ook ondergoed en sokken kunnen nooit kwaad al vinden een hoop mensen het wat minder leuk om dat te krijgen voor kerst. Persoonlijk vind ik het geweldig. Iemand kan nooit genoeg sokken hebben!

Kleine persoonlijke cadeaus

Natuurlijk is het geweldig om een groot duur cadeau te krijgen wat je al lang hebt willen hebben. Maar daar zijn nu eenmaal niet altijd genoeg financiën voor. Dat zou je alleen niet af moeten schrikken om nog steeds een geweldig cadeau te geven. Een cadeau hoeft namelijk niet duur of iets groots te zijn. Iets kleins en persoonlijks kan een veel betere impressie achterlaten, en daar zit ook echt gevoel bij. Hier is het wel lastig om tips te krijgen van andere mensen, want je moet zelf weten wat persoonlijk is tussen jullie twee. Als je elkaar genoeg kent zou dit geen probleem moeten zijn. En anders misschien toch gaan voor iets groots!