Wil je er graag een paar dagen tussenuit, en ben je op zoek naar een leuke vakantie last minute die niet te ver weg is? Dan zou je zeker eens naar hotels in Berlijn moeten zoeken. Dit is namelijk een super leuke stad, die gemakkelijk met de auto te bereiken is. Je kunt er heel veel monumenten bezoeken, er zijn veel creatieve winkeltjes en eettentjes, en de sfeer is er super fijn. Natuurlijk moet het zonnetje ook een beetje meewerken, en dat is soms lastig in het Noorden van Duitsland. Maar als je met goede weersvooruitzichten bij de hand een vakantie last minute boekt naar deze stad, dan moet het goed komen.

The Student Hotel Berlin

Niet voor niets zetten we The Student Hotel Berlin op de eerste plek in dit blogje, want dit is een super populaire bestemming. En trouwens niet alleen voor studenten. De belangrijkste reden dat zoveel mensen dit 4-sterrenhotel boeken is het stijlvolle interieur. Werkelijk elk hoekje van dit hotel is prachtig gestyled, en geeft je een bijzondere ervaring. En dat tegen een scherpe prijs. Ze noemen zichzelf niet voor niets een studentenhotel. Ze vinden namelijk dat je heus geen hoofdprijs hoeft neer te leggen voor een stijlvolle kamer en goede faciliteiten, en daar zit hem hun kracht in. Bij The Student Hotel weet je zeker dat je waar krijgt voor je geld, en dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs. En hadden we al vermeld dat ze razendsnelle wifi hebben in alle kamers?

Estrel Hotel Berlijn

Met stip op nummer twee staat het Estrel Hotel Berlijn. Ook dit is een zeer populaire locatie voor veel toeristen, hoewel de prijzen wel wat hoger uitvallen dan van The Student Hotel. Daar krijg je dan ook wat voor terug. Het prachtige, glimmende gebouw is een pareltje an sich, en de kamers zien er erg mooi uit. Ook het ontbijt is goed geregeld. Als extra service bieden ze allerlei arrangementen aan die inclusief een bepaalde theatershow zijn. Een Vegas Show arrangement bijvoorbeeld. Super leuk om een keer mee te maken, en dat middenin deze bruisende stad. Als jij het niet erg vindt om wat meer uit te geven aan een hotel dan is dit zeker een goede optie.

Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz

De laatste die we je zeker niet willen onthouden is Leonardo Royal hotel Berlin Alexanderplatz. Ook dit is net als de twee bovenstaande hotels een 4-sterrenhotel, en dat maken ze helemaal waar. Niet alleen de locatie is super fijn (middenin de stad!), maar ook het feit dat ze een eigen restaurant, terras en tuin hebben is prettig. Zo kun je je na een dagje shoppen of cultuur snuiven even terugtrekken, en je tegoed doen aan een lekkere maaltijd in de hoteltuin. De moeite waard om de opties van dit hotel te bekijken dus!