Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden GEWOON CHIC

GEWOON CHIC is een online webwinkel en een winkel in woon- en lifestyle accessoires op beurzen en fairs. GEWOON CHIC staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Almere onder nummer 32164372.

Wanneer het leveringen of diensten betreft die niet via de webwinkel plaatsvinden, maar ontstaan uit bijvoorbeeld contante verkopen dan zijn de artikelen "Annuleren", “Bestellen” en “Retourneren” uitgesloten van deze voorwaarden. Op alle leveringen, diensten en overeenkomsten van of met GEWOON CHIC als ook op deze voorwaarden is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.

1.0 – Prijzen

Alle genoemde prijzen in de webwinkel GEWOON CHIC zijn in euro`s, inclusief 21% BTW maar exclusief verzendkosten en bijkomende kosten voor betaling via Ideal ad € 1,18 per transactie. Zolang de overeenkomst niet definitief tot stand is gekomen, is GEWOON CHIC bevoegd de vermelde prijzen evenals de voorwaarden te wijzigen. De overeenkomst komt tot stand op het moment dat u een definitieve bestelling plaatst bij GEWOON CHIC. Wanneer er prijsverhogingen na het plaatsen van uw bestelling plaats vinden dan zullen deze NIET aan u worden doorberekend. Wanneer er een prijsdaling plaats vindt dan profiteert u hier WEL van, tenzij u bestelling reeds aan u verzonden is. U gaat op het moment van het bevestigen van uw bestelling automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden van GEWOON CHIC.

2.0 – Bestellen

Alle omschreven en afgebeelde artikelen op de website van GEWOON CHIC die voorzien zijn van een bedrag, kunnen besteld worden in de webwinkel. GEWOON CHIC hanteert geen minimum bestelbedrag. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u direct een orderbevestiging per e-mail met daarin een overzicht van de bestelde artikelen, het factuurnummer en het afleveradres. Wanneer de gegevens op de orderbevestiging onjuist zijn, dan verzoeken wij u GEWOON CHIC hierover per
e-mail binnen 24 uur te berichten. Wanneer binnen 24 uur geen reactie van u is ontvangen, gaat GEWOON CHIC er vanuit dat alle gegevens correct zijn. Bij GEWOON CHIC is het in tegenstelling tot veel andere webwinkels WEL mogelijk achteraf nog producten aan uw definitieve bestelling toe te voegen. U dient dit uiteraard zelf per mail en binnen 4 uur na het plaatsen van uw bestelling aan GEWOON CHIC te melden. Wanneer u 4 uur na uw bestelling nog artikelen wenst toe te voegen aan uw bestelling dan is dit niet meer mogelijk en zult u deze op basis van een nieuwe bestelling via de webwinkel moeten bestellen.
GEWOON CHIC hanteert zo kort mogelijke levertijden en zal er dan ook alles aan doen de bestelde artikelen zo spoedig mogelijk bij u af te laten leveren. Alle voorradige artikelen zullen binnen 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling bij u thuis worden afgeleverd. Wanneer een door u besteld artikel niet voorradig is zal GEWOON CHIC u hierover uiterlijk binnen 5 werkdagen informeren en u op de hoogte brengen van de te verwachten levertijd.

Mocht de levertijd van een artikel toch langer blijken dan gemeld dan behoudt u te allen tijde het recht uw bestelling te annuleren. Wanneer een artikel niet of slecht leverbaar blijkt behoud GEWOON CHIC uiteraard ook het recht uw bestelling te annuleren. Dit zal uiteraard altijd in overleg met uzelf gebeuren. Uw betaling ontvangt u in geval van annulering uiterlijk binnen 7 werkdagen na datum annulering retour.
U kunt geen rechten ontlenen aan uw koopovereenkomst.

3.0 - Betalen

Wanneer de bestelling via de website van GEWOON CHIC plaatsvindt, dient u het totaalbedrag van uw bestelling, en (indien van toepassing) de bijdrage in de verzendkosten, aan GEWOON CHIC te voldoen, waarbij een online betaling via het erkende en beveiligde betalingssysteem van IDEAL de voorkeur geniet. Indien u niet over de mogelijkheid beschikt om via IDEAL te betalen, dan kunt u kiezen voor een overboeking.
Zodra GEWOON CHIC de betaling heeft ontvangen, ontvangt u eveneens een bevestiging per e-mail. Hierna zal de afwikkeling van de bestelling in werking gesteld worden. Wanneer de betaling niet via IDEAL tot stand komt, maar middels een overboeking, dan brengt dit automatisch een iets langere levertijd met zich mee. Uiteraard streef GEWOON CHIC er naar om uw bestelling zo spoedig mogelijk te verwerken.

4.0 - Verzenden en Verzendkosten

Voor bestellingen via de website voor een bedrag onder de € 150,- brengt GEWOON CHIC een minimale bijdrage van € 6,95 voor de verzendkosten in rekening (dit kan oplopen na gelang het gewicht en grote van uw bestelling). Voor bestellingen via de website boven de € 150,- wordt door GEWOON CHIC geen verzendkosten in rekening gebracht. Uitgezonderd op deze regeling zijn alle meubelen, kleine kastjes en parasols. Voor voornoemde artikelen zullen altijd bezorgkosten in rekening worden gebracht ongeacht de hoogte van het aankoopbedrag. Voor bestellingen welke niet via de website tot stand komen, wordt door GEWOON CHIC afzonderlijke afspraken gemaakt omtrent bijdragen in de verzendkosten.
GEWOON CHIC is bevoegd om ten behoeve van de verzending zelf een distributeur aan te wijzen. De keuze van de distributeur hangt af van de omvang van uw bestelling en/of het soort artikelen van de bestelling. GEWOON CHIC heeft in deze TNT Post geselecteerd voor het bezorgen van de pakketten.

4.1 – Tarieven

GEWOON CHIC hanteert de volgende verzendkosten binnen Nederland:
Pakketten van 0 tot 10KG = € 6,95
Pakketten van 10 tot 30KG = € 12,95
(Alle prijzen zijn inclusief BTW)


5.0 – Levering

Voor iedere bestelling geldt dat er alleen wordt geleverd na ontvangst van de betaling. GEWOON CHIC levert alleen bestellingen af in Nederland. Alle bestellingen worden aangeboden op het opgegeven afleveradres.

Aan de vermelde leveringstermijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Bovendien kunnen de genoemde leveringstermijnen niet leiden tot enige vorm van aansprakelijkheid. Aan het verzenden van de artikelen wordt de grootst mogelijke zorg en aandacht besteed. Al onze producten worden zorgvuldig en goed verpakt voor verzending. GEWOON CHIC is niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden welke ontstaan tijdens of voortvloeien uit het vervoer van uw bestelling door TNT Post of andere distributeurs.
Het is GEWOON CHIC in voorkomende gevallen toegestaan de verkochte artikelen in gedeeltes te leveren. Wanneer een dergelijke situatie zich voordoet zal GEWOON CHIC de koper per e-mail op de hoogte stellen van de reden van de gedeeltelijke levering. Wanneer een bestelling in meerdere leveringen plaatsvindt, zal GEWOON CHIC de extra verzendkosten die hiermee gemoeid zijn voor eigen rekening nemen.

6.0 - Onjuiste bezorging

Bij het plaatsen van uw bestelling dient u zelf zorg te dragen voor de vermelding van het juiste afleveradres. U wordt geacht deze gegevens bij iedere bestelling op juistheid te controleren en ze waar nodig aan te passen. GEWOON CHIC kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het bezorgen van de bestelling op een onjuist adres, wanneer dit het gevolg is van typefouten en/of het invullen van onjuiste gegevens door de klant.

7.0 – Retourneren

U heeft het recht om de door GEWOON CHIC geleverde artikelen binnen 7 werkdagen na ontvangst te retourneren onder de volgende voorwaarden:
7.1 - Het retourrecht geldt alleen voor ongebruikte artikelen welke in originele staat verkeren en zijn voorzien van de originele verpakking en inclusief een kopie van de factuur met daarop het rekeningnummer voor terugstorting van uw betaling.
7.2 - Het retourneren van artikelen is alleen mogelijk wanneer u GEWOON CHIC voorafgaand aan de retourzending per e-mail met opgaaf van redenen in kennis stelt van de retourzending.
7.3 - De verzendkosten van de retourzending komen te allen tijde voor rekening van de koper. De kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden in mindering gebracht op uw terugbetaling.
Indien bij het retourneren van de artikelen bovengenoemde regelgeving wordt nageleefd, zal GEWOON CHIC het bedrag (met uitzondering van de verzendkosten en eventuele overige kosten door bijv. schade) binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending terugstorten op uw rekening.
GEWOON CHIC behoud zich het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of slechts een gedeelte van het bedrag te retourneren als het vermoeden bestaat dat het artikel is gebruikt of opzettelijk is beschadigd. Wanneer de geleverde artikelen niet binnen de termijn van 5 werkdagen zijn geretourneerd, geldt dat de zending door u is geaccepteerd en deugdelijk is ontvangen.

8.0 - Persoonlijke gegevens

Om de bestellingen te kunnen verwerken, zullen uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen in een relatiebeheer programma van GEWOON CHIC. Daarnaast worden uw gegevens door GEWOON CHIC aangewend voor het versturen van onze nieuwsbrief. Uw gegevens zullen niet voor commerciële doeleinden aan derden ter beschikking worden gesteld. Uiteraard hanteert GEWOON CHIC bij het gebruik van uw persoonlijke gegevens de vigerende wet- en regelgeving.

9.0 - Aansprakelijkheid

GEWOON CHIC is niet aansprakelijk voor schade die kan voortvloeien uit het gebruik van door GEWOON CHIC geleverde producten. Tevens is GEWOON CHIC niet aansprakelijk voor de aantasting van kleur en materiaal als gevolg van het gebruik van de producten binnen, buiten alsmede het gebruik van de artikelen op veranda`s en/of terrassen. Door (weers)invloeden van buitenaf kan het uiterlijk of de kleur van het materiaal veranderen. GEWOON CHIC adviseert u de producten na het gebruik naar binnen te verplaatsen. Zo voorkomt u grotendeels aantasting van kleur en / of materiaal en verlengt u de levensduur van de producten. GEWOON CHIC kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de eventuele gevolgen van een vertraagde levering en / of typefouten of onjuistheden in een door de klant ingevulde tekst. De aansprakelijkheid van GEWOON CHIC beperkt zich altijd tot het bedrag van de verzonden factuur van het betreffende artikel,minus de verzendkosten.

10.0 - Afbeeldingen en omschrijvingen

De inhoud van deze site is met grote zorgvuldigheid samengesteld. De artikelen in de webwinkel worden zo duidelijk mogelijk en waarheidsgetrouw afgebeeld en omschreven. De kleuren van de afbeeldingen op de website kunnen als gevolg van beeldschermkwaliteit enigszins afwijken van de echte kleuren van de producten. U kunt hieraan geen rechten ontlenen. GEWOON CHIC kan niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. GEWOON CHIC is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op de website.

11.0 - Vragen en opmerkingen

GEWOON CHIC streeft naar tevreden klanten en zal haar uiterste best doen om eventuele klachten naar alle redelijkheid in onderling overleg op te lossen. Mocht u vragen, klachten, opmerkingen en/of suggesties hebben, mail info@gewoonchic.nl.

12.0 – Copyright

Alle rechten zijn voorbehouden aan GEWOON CHIC. Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van GEWOON CHIC door derden worden gebruikt of verspreid.

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2018 Gewoon Chic | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.